top of page

Fleksibel samtalepartner for deg som trenger noen å prate med

Sliter du med tankekjør, negative selvdestruktive tanker, destruktive mønstre og handlinger som rus og isolasjon; ?så er kanskje dette noe for deg.


Jeg tilbyr samtaler i mitt verksted i Brumunddal og digitalt på Teams eller på Zoom.

Her kan du komme som du er.! Du trenger ingen henvising og du bestemmer selv hvor ofte du vil prate.


Når vi plages over tid kan dette og gi seg utslag i uro, sosial tilbaketrekning, uregulert atferd , dårlig søvn , rus , dårlig samvittighet, sinne, spilling osv

Vi plages unødig!.


De fleste av oss trenger å få hjelp til å sortere tanker, men vet ikke helt hvordan man skal gå frem for å få hjelp. Ikke alle ønsker å snakke med en psykolog eller annen offentlig fagperson. Noen trenger ofte å snakke med en annen nøytral person som også heier på deg.


Jeg har lang erfaring i å hjelpe folk til å finne løsninger i seg selv og mener at endring er mulig for alle så lenge det finnes et snev av motivasjon.

Hvorfor velge meg?

Jeg har de siste 20 årene jobbet i det offentlige helsesystemet og kjenner godt til hva som finnes og ikke finnes av hjelp der ute. Jeg har spesielt arbeidet mesteparten av mitt yrkesliv med å hjelpe de som sliter med rus inn i et annet spor

,Men : du trenger IKKE ha rusproblemer eller være gangster for å ha samtaler med meg.! Jeg kan ikke trylle deg frisk men vet det hjelper for alle å lette på trykket.

Forhåpentligvis vil du etterhvert få mindre bekymringer / tankekjør.

Samtalene passer for deg som er over 18 år. For deg som trenger en annen å snakke med enn din partner, din mor, dine venner etc.

For deg som trenger et fleksibelt tilbud med tanke på tidspunkt.

For deg som ikke vil inn i et offentlig registrerings system.

Jeg kan møte deg digitalt, hos meg eller vi kan ta en walk and talk om du bor i nærheten av Brumunddal.

Alle samtaler her er taushetsbelagte.

Dersom du har psykiske plager som indikerer at du trenger hjelp fra det offentlige vil jeg veilede deg i prosessen .Er dette noe for deg eller kanskje du kjenner noen som kan trenge et slikt tilbud så send meg en mail til post@marensolbakken.no eller ring 90 41 56 32 for en uformell start.Ønsker deg en fin dag:-)


5 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page