top of page

Om feriens bismak og Lysten til å slå gubben i huet med noe hardtHva skjer ? for mye tid sammen kan gjøre den minste bagatell til det o store.. Jeg tar det i meg ; prøver å puste dypt, få ventilert ut, snakke med mannen min før det koker over, ta opp ting i fredstid. Noen ganger funker det, andre ganger går det dårlig.


Det finnes svært få ting som er mindre sjarmerende en par som hakker på hverandre. En eim av svart klam sky som ligger og svever i lufta. Passiv aggressiviteten gjennomsyrer hver minste replikk og stemningen er til å ta og føle på. Uroen er ubeskrivelig og all hjernekapasitet går med til å analysere og balansere stemningen. Slitsomt.Jeg har hatt min del uro og ubalansert samliv, nå har jeg det bra men det betyr ikke at vår verden er rosa. Samlivet er fortsatt som en karusell iblant. Det er ingenting som går av seg selv. Stilletiende aggressivitet er det iallefall ingen som kommer noen veg med. Selv slår jeg et slag for et mer spansk livlig variant. Om det må koker over så koker det over, men i en form som passer.

Skal trafikklyset bli grønt må man først komme seg opp fra rødt og gult.🚦

Trykkokeren må av !

Uten barn og andre tilstede ; la det stå til og kast filteret.

Jeg har iallefall kjent på følelsen, mange ganger ..ingen spesiell god følelse igrunn . I perioder hvor vi er mye sammen som vi har vært nå, merker jeg savn etter egentid og daglige rutiner. Hvor ble de egentlig av ?? ;

Alle rutiner og disiplin ser ut til å tatt seg en helt egen ferieavstikker uten at jeg fulgte med på turen..!


Men .. jeg kjenner lusa på gangen, overgangen er her igjen og jeg er snart back in business.


Trenger du eller kjenner du noen som trenger et eller flere spark bak?

Har du eller kjenner du noen som hadde hatt godt av et 6 ukers program der man går inn for å skjerpe inn rutiner, ta gode valg og jobbe med endring enten det er samliv, jobbskifte, selvfølelse, bekymringer ..?


og... jeg har virkelig ikke slått mannen min i hodet med noe hardt😉


Trykk på lenken under og jeg tar kontakt med deg for en gratis kartleggingssamtale. Kanskje er dette kurset for degGod uke fra meg til deg!🥰


51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page