top of page

Om overganger og kreativ flyt

Endelig er den her ,måneden hvor dagene føles litt lengre og fargene på bladene viser seg med et skrik. Tiden gir meg ro, samtidig kommer kraften i meg fram. Kraften til å skape, tenke og til å planlegge. Det samme skjer hver 3.måned. Overgangen til ny fase, enten det er jul, vinter, påske, vår , sommer, ferie , høst osv.

Jeg liker overganger. Det får meg videre og har både fart og tempo i seg.


Kunsten å være kreativ kan komme som et lite stressmoment.

Jeg har brukt mye tid på ¨å finne ut av hvordan jeg kjappest mulig kan komme meg i kreativ flyt og bli der en stund. Ingen quickfix egentlig men jeg har funnet en skikkelig bra metode . Den fungerer ikke bare på det kreative men gjør meg også bevisst mine tanker , tendenser og ubevisste slanger som sniker seg inn. Metoden heter Braindrain og jeg har tatt en av øvelsene i boken " The Artist Way "av Julia Cameron.

Metoden går ut på å tømme hodet ved å skrive 3 A4 sider med alt hva som kommer, fra hva jeg skal ha til middag til hvordan jeg føler meg osv . Dette gjør jeg hver morgen og det funker om jeg ikke faller for fristelsen å droppe ut . Det er ingen andre enn jeg som skal lese det jeg skriver og notatene har ingen funksjon når jeg er ferdig. Prøv det gjerne du også . I september malte jeg dette bildet.


Between Spaces / Overganger.


Bildet er malt med en rekke medium og lag på lag med ulike former og nyanser i en rytme som tar deg avsted. Bildet i 100x 100.

Ta kontakt om du ønsker å ha det på din vegg.God uke-)


Klem fra Maren66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page