top of page

Velkommen til kreativt felleskap i 2023Nytt år og nye muligheter ! Farvel til 2022 , du har vært enestående for meg og jeg gleder meg allerede til hva 2023 vil bli. I år har jeg avsluttet min 2 årige billedkunstutdanning ved Nydalen Kunstskole i Oslo, en milepæl for meg i forhold til mine tidligere mål. Utdanningen har gjort meg både tryggere , mer utforskende og åpnet opp mine indre prosesser i hva jeg ønsker å formidle i kunsten jeg skaper.


Før jeg startet på utdanningen tok jeg ulike onlinekurs i maling for å lære meg teknikker, det var lærerikt i seg selv men jeg savnet fellesskap med andre .

Det er noe eget med å sitte i samme rom som andre når man er i samme flyt. Energien som kan oppstå hvis dynamikken er på plass er utrolig energisk


I dag har jeg installert meg i mitt nye atelier på Åker Gård i Hamar. Det vil jeg utover våren og høsten tilby ulike kurs for deg som ønsker å oppleve kreativt fellesskap med likesinnende med oppmøte.


62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page